Køb en
en færdig hjemmeside

Her på siden vil der jævnligt blive tilføjet nye designs til ny hjemmeside, som du kan købe til en overkommelig pris

At investere i en færdiglavet hjemmeside kan hjælpe dig med at spare både tid og penge i processen.
Denne færdige hjemmeside kan også bruges som en skabelon til din nye hjemmeside, og vi kan samarbejde om at tilpasse og ændre de elementer, der er nødvendige.

Hvis du driver en rengøringsvirksomhed, en vinduespudser eller andre virksomheder i samme branche, så er denne færdiglavet hjemmeside især egnet til dig.

Hvis du ønsker mere information eller et tilbud skræddersyet til din ny hjemmeside, er du altid velkommen til at kontakte SPIRIAN.

Jeg er med under hele processen

Det er vigtigt for mig at jeg følger mine kunder gennem hele processen. Det giver en tryghed og altid et godt resultat. Processen er baseret mange års erfaring, og er ganske lige til:

DIALOG

Sammen starter vi en dialog om dine forventninger til din nye hjemmeside eller webshop, og starter projektet

UDKAST

På baggrund af vores dialog, udarbejder SPIRIAN det første udkast til hvordan hjemmesiden eller webshoppen kommer til at se ud

UDVIKLING

Når udkastet er klar, har du som kunde, mulighed for at kigge udkastet igennem og kommer med feedback og input om noget skal laves om.

LANCERING

Hjemmesiden udvikles færdigt, den bliver testet og til sidst overdraget til dig og lanceret. Du får igen mulighed for at kommentere siden inden overdragelse.

Få et uforpligtende tilbud på en ny hjemmeside

Hos SPIRIAN kan du få en moderne hjemmeside til en pris der er til at betale. Der kommer ingen uforudsete omkostninger eller gebyrer forbundet med en ny hjemmeside

    Type af side

    Antal undersider

    Rul til toppen