Sælg dine produkter online med en ny webshop

Hvis du ejer en virksomhed der sælger produkter eller tjenester, kan SPIRIAN hjælpe dig med at opsætte din helt egen billig webshop på din WordPress hjemmeside

Vi tilbyder enten at integrere en WooCommerce shop til din eksisterende side, eller hvis du har brug for en helt ny webshop.
Jeg sørger for, at din hjemmeside konstant er overvåget og at den løbende får sikkerheds-, system- og WordPress-opdateringer, der gør at din hjemmeside altid er opdateret til den nyeste version.

Billig WooCommerce WordPress Webshop

Hvad​ ​er​ WwooCommerce​?

WooCommerce er en utrolig fleksibel webshop løsning. Du kan sælge flere forskellige typer produkter, alt afhængig af hvad du tilbyder dine kunder.

Simple​ ​produkter

Simple​ ​produkter: Her kan du sælge dine enkle produkter, der ikke kræver særlig meget variation. Fx. hvis du vælger "Simple produkter", kan du skrive pris, produktbeskrivelse og oprette et galleri for produktet. Dette er den type, de fleste vælger som ejer en webshop.

Variable​ ​produkter

Denne type skal du vælge, hvis dit produkt har forskellige karakteristika. Det betyder, at hvis du fx vil sælge en t-shirt, og den har flere forskellige farver eller størrelser, kan du tilføje disse til produktet, således at dine kunder kan vælge imellem hvad de skal bruge.

Digitale​ ​produkter

Hvis du ikke sælger produkter i en fysisk form, men tilbyder kunderne noget digitalt, som kan downloades, er dette også en mulighed med WooCommerce. Det kan være fx i form af e-bøger, lydbøger, software programmer og andre digitale produkter. Hvis du fx sælger en e-bog, så vælger du "Digital/download produkter", og her kan du så tilknytte download linket til din e-bog, som folk får adgang til, når de har købt din e-bog.

Håndtering af ordre

Med WooCommerce er det nemt at holde styr på dine ordre. Når dine kunder har afsluttet betalingsprocessen, bliver der oprettet en ordre i systemet. Du får en notifikation, så du behøver ikke selv holde øje hele tiden. Du har så muligheden for at håndtere de forskellige ordre, ved fx at ændre status på at ordren nu er sendt, og så modtager kunden automatisk en mail om det. Du har også en mulighed for at generere rapporter, som viser dig, hvordan det går med salget på din webshop.

Betalingsmuligheder​

WooCommerce har flere forskellige betalingsmuligheder du kan tilbyde dine kunder. For at opsætte dem, skal du ind under "Betalings Gateways", hvor du her selv kan vælge, hvilke måder dine kunder skal betale dig på. Der er fx Direkte bankoverførsel, Paypal, VISA/Dankort, Check eller noget helt andet.

Hvad koster en webshop?
fra KUN 4.450 ,-

Vi tilbyder nok markedets billigste pris på en professionel webshop. Hvis du allerede har en eksisterende WordPress hjemmeside, så koster det KUN 4.450 ,- og SPIRIAN tilknytter den populære WooCommerce webshop til din side. Hvis du endnu ikke har en hjemmeside, så kan vi hos SPIRIAN tilbyde dig en pakkeløsning, hvor vi designer en WordPress hjemmeside med en webshop fra KUN 8.750 ,- for hele pakken.

Kontakt os i dag og hør om dine muligheder. Vi lytter til dine krav og ønsker, og sammen får vi opsat en helt ny og professionel hjemmeside til dig, så du er klar til at sælge dine produkter og tjenester online.

Få et uforpligtende tilbud på en ny webshop

Hos SPIRIAN kan du få en moderne hjemmeside til en pris der er til at betale. Der kommer ingen uforudsete omkostninger eller gebyrer forbundet med en ny hjemmeside eller webshop

    Type af side

    Antal undersider

    Rul til toppen