Få et gratis udkast til en ny hjemmeside

Har du brug for at få opdateret din nuværende hjemmeside eller ønsker du en helt ny hjemmeside?

Hos SPIRIAN kan du få et gratis og uforpligtende udkast til en ny hjemmeside. Det kan være en udfordring at beslutte sig for at investere i en ny hjemmeside, og derfor kan du benytte dig af denne mulighed for at få et indtryk af, hvordan din nye hjemmeside kan se ud.

SPIRIAN kan hjælpe dig med at udvikle en responsiv og brugervenlig hjemmeside, der fungerer optimalt på alle skærmstørrelser og enheder. Vi mener, at alle virksomheder fortjener at have en professionel og moderne hjemmeside, der kan tiltrække flere potentielle kunder.

Kontakt SPIRIAN og fortæl os om dine behov og ønsker for din nye eller eksisterende hjemmeside. Vi vil besvare din henvendelse inden for 24 timer og sende dig et gratis udkast til en ny hjemmeside. Hvis du er tilfreds med vores forslag, kan vi straks gå videre med udviklingen af din hjemmeside.

Læs mere om vores Hjemmeside- eller Webshopløsning eller Support aftale

Hos SPIRIAN vil vi gerne være med til at gøre din virksomhed mere synlig online med en flot og funktionel hjemmeside

  Type af side

  Jeg er med under hele processen

  Det er vigtigt for mig at jeg følger mine kunder gennem hele processen. Det giver en tryghed og altid et godt resultat. Processen er baseret mange års erfaring, og er ganske lige til:

  DIALOG

  Sammen starter vi en dialog om dine forventninger til din nye hjemmeside eller webshop, og starter projektet

  UDKAST

  På baggrund af vores dialog, udarbejder SPIRIAN det første udkast til hvordan hjemmesiden eller webshoppen kommer til at se ud

  UDVIKLING

  Når udkastet er klar, har du som kunde, mulighed for at kigge udkastet igennem og kommer med feedback og input om noget skal laves om.

  LANCERING

  Hjemmesiden udvikles færdigt, den bliver testet og til sidst overdraget til dig og lanceret. Du får igen mulighed for at kommentere siden inden overdragelse.
  Rul til toppen