"Over 80% mellem 16 og 89 år anvender mobile enheder for at gå på internettet"

HVORFOR DET ER VIGTIGT MED EN RESPONSIVE HJEMMESIDE

Hos SPIRIAN mener vi, at alle virksomheder skal have muligheden for at kunne præsentere deres nye hjemmeside i et responsive webdesign, således at dine potentielle kunder får den ultimative bedste brugeroplevelse, uanset hvilken skærmstørrelse eller enhed de går på internettet med.

Hvad​ ​er​ ​et​ ​responsive​ ​design?

Et responsivt design, kaldes også ofte for mobilvenligt design, fordi de fleste går på nettet via deres smartphones. Dog er det ikke kun smartphones man kan bruge på en responsive hjemmeside, men derimod er et responsive design en hjemmeside der tilpasser skærmen, uanset hvilken enhed brugeren sidder med. Det er derfor underordnet hvilken størrelse brugerens skærm den er, fordi en responsive hjemmeside vil tilpasse sig designet, og give en bedre brugeroplevelse. Brugeren kan altså sidde med sin smartphone, tablet, bærbar eller andet, uden at skulle zoome for at se indholdet på en hjemmeside.

SPIRIANS hjemmeside er responsive, og hvis du sidder ved en computer lige nu, kan du teste det ved at gøre sidens vindue mindre. Du skal blot føre musen op i hjørnet og trække vinduet sammen. Her kan du se, at selvom siden bliver mindre, så tilpasser designet sig efter størrelsen.

Derfor​ ​skal​ ​du​ ​have​ ​en​ ​responsive​ ​hjemmeside

Flere og flere benytter mobile enheder på nettet, og det er derfor meget vigtigt for din virksomhed, at din hjemmeside er optimeret til dette. Dine potentielle kunder danner et indtryk inden for 10 sekunder, når de lander på din hjemmeside, og hvis den ikke er brugervenlig, hurtig eller nem at navigere rundt i, så går de hurtigt videre til den næste.
Vi har her nogle vigtige fordele for, hvorfor du skal have en responsive hjemmeside:

1) Fleksibel​ ​brugerflade:
- Brugerne kan benytte alle former for mobile enheder og skærmstørrelser på din
hjemmeside uden at skulle zoome ind og ud.
- Brugerne kan nemt finde rundt i dit indhold.

2) Du​ ​får​ ​flere​ ​kunder:
- Mere end 5 milliarder mennesker vil i år 2017 anvende mobile enheder for at gå på
nettet, så du er klar til fremtiden med et responsive design
- Du får mere trafik, da Google ser din side som brugervenlig og giver dig en bedre
placering
- Din hjemmeside vil indlæse hurtigere, så brugerne vil vælge din fremfor andre

3) Nem​ ​at​ ​vedligeholde
- Uanset hvilke ændringer du laver på din hjemmeside, så vil dit responsive design
tilpasse sig og være tilgængelig på alle enheder.

Ny billig hjemmeside til markeds bedste pris

FÅ EN UNIK RESPONSIVE NY HJEMMESIDE

Vi kan konkludere at det er meget vigtigt for din virksomheds vækst at kunne give dine potentielle kunder en mobilvenlig hjemmeside, og derfor tilbyder SPIRIAN vores kunder en professionel hjemmeside i et responsive design til billige penge. Uanset hvad du ønsker, og hvad dine krav er til din hjemmeside, vil SPIRIAN sørge for at din nye hjemmeside har et unikt design og tema efter dit behov.

Lad os tale sammen om dine krav og SPIRIAN vil derefter give dig et uforpligtende og billigt tilbud - uden skjulte omkostninger.

Hos SPIRIAN kan vi hjælpe dig med at møde dine kunder på de rigtige platforme

Ny billig hjemmeside til markeds bedste pris