SKAB VÆKST I DIN VIRKSOMHED PÅ FACEBOOK

Mere end 2 milliarder mennesker er i dag på Facebook, og det ville derfor være oplagt for din virksomhed at have en side på Facebook, hvor du kan komme tættere på dine kunder.
Her ville du kunne dele dine nyeste produkter, opslag, tilbud eller hvad du ønsker dine kunder skal vide, samt nå ud til en masse nye potentielle kunder.
I vores digitale tid er det vigtigt for din vækst at være på de sociale medier, men hvordan kommer man i gang? Er der nogle ting man skal være opmærksom på, så man kan skabe mere vækst?
Vi hos SPIRIAN hjælper dig med at komme godt i gang.

Hvordan​ ​opretter​ ​jeg​ ​en​ ​Facebook​ ​side?

Det er faktisk utrolig nemt at oprette en side på Facebook, der er knyttet til din virksomhed. Det kræver ikke særlig meget tid, og med ganske få klik er du allerede godt i gang. Vi mener faktisk, at det er noget du helt selv kan gøre.

Ny billig hjemmeside til markeds bedste pris

Hvorfor​ ​skal​ ​jeg​ ​så​ ​vælge​ ​jer?

Selvom det er nemt og hurtigt at oprette en Facebook side, så er det også vigtigt, at din side præsenterer din virksomhed på den bedste måde, så dine kunder får lyst til at følge jer der. SPIRIAN kan give dig den bedste start på din Facebook side, så du er klar til at præsentere din virksomhed for dine kunder og blive vist på de sociale medier. En Facebook side ville være den bedste markedsføringsteknik at benytte sig af, netop fordi det er her du kan skabe et overblik over, hvad dine kunder kan lide, og have en dialog med dem. Det er også her du bedre kan bevare dine nuværende kunder, samt nå ud til din ønskede målgruppe og få en masse nye kunder. Med en Facebook side, vil du også hurtigt se, at du kan

skabe langt mere og hurtig trafik med de rette Facebook opdateringer, som dine nuværende kunder vil se, og når de trykker "Synes godt om" eller deler dine opslag, vil du hurtigt kunne se en masse nye følgere, som kan være dine potentielle kunder. Du har mulighed for at specificere dine opslag til din målgruppe, som kan blive så nøjagtig at du er sikker på, at du kun bliver set af de rette kunder, som med stor sandsynlighed vil følge jer.

Vi mener derfor at du skal vælge os fordi:

* Vi giver dig vejledning og rådgivning
* Vi laver et grafisk design af din Facebook profil samt et coverbillede
* Vi laver en fuld opsætning af din Facebook side.

Alt​ ​dette​ ​får​ ​du​ ​for​ ​KUN​ ​299 kr.

Du får altså en komplet pakke, hvor vi vil hjælpe dig godt i gang med at komme på de
sociale medier, så du hurtigt kan begynde at skabe en masse vækst i din virksomhed.

ER DU KLAR TIL AT MØDE DINE KUNDER PÅ FACEBOOK?

Kontakt os i dag, så hjælper vi dig med at optimere en Facebook side til dig,
og du bliver klar til at møde dine kunder på de sociale medier.